Praktisk info

Kan du ikke kan finde svar her, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål angående behandlingerne, bookingsystemet eller noget helt tredje.

Praktisk info

Noget du undrer dig over?

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål angående behandlingerne, bookingsystemet eller noget helt tredje.

Jeg bestræber mig på at besvare alle mails, opkald og sms’er alle hverdage hurtigst muligt. Hvis det skulle ske, at jeg ikke er ved telefonen så læg en besked, og jeg vender tilbage så snart jeg kan.

Førstegangsbehandling er for dig, som ikke har været til behandling hos mig før. Første gang du kommer hos Naver Fysioterapi, bruger vi først tid på en grundig samtale om dig og din problematik. Derefter undersøger vi dig for til sidst at lægge en plan og opstarte behandlingen.

Opfølgende behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Her arbejder vi videre på den plan, vi lagde første gang.

Lang behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Har du mange forskellige ting, som vi skal arbejde på, kan det være nødvendigt med en lang behandling for at nå godt rundt om det hele.

BEMÆRK! I den tid, der er afsat til behandling, indgår samtale, undersøgelse, behandling, af-/og påklædning samt journalskrivning. Du kan derfor ikke forvente at vi aktivt bruger alle de minutter, der er afsat til dig på briksen.

Førstegangsbehandling: 650 kr. for 60 min.

Opfølgende behandling: 550 kr. for 45 min.

Lang behandling: 650 kr. for 60 min.

Hvis din sundhedsforsikring dækker fysioterapi uden henvisning, kan du få betalt en del af din behandling hos Naver Fysioterapi. Medbring din bevilling fra sundhedsforsikringen til behandlingen. 

Ja, du kan godt få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” på alle behandlingstyper.

Du kan læse mere om taksterne her.

Afbud skal ske senest 24 timer før din behandling ellers opkræves fuldt gebyr. Afbud kan ske via mail, opkald eller sms.

Naver Fysioterapi har behandlingslokale på Frederiksdalsvej 75, 2. sal, 2830 Virum.

Du kan se Naver Fysioterapis persondatapolitik her.

Der er desuden indgået en databehandleraftale med IT-leverandøren easyme, som lever op til lovgivningen angående persondata.