Her er lidt

Praktisk info

Førstegangsbehandling er for dig, som ikke har været til behandling hos mig før. Første gang du kommer til fysioterapi, bruger vi tid på først at snakke sammen om dig og din problematik. Derefter undersøger vi dig for til sidst at lægge en plan og opstarte behandlingen.

Opfølgende behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Her arbejder vi videre på den plan vi lagde første gang.

Lang behandling er for dig, som har været til behandling hos mig før. Har du mange forskellige ting, som vi skal arbejde på, kan det være nødvendigt med en lang behandling for at nå godt rundt om det hele.

I den tid, der er afsat til behandling, indgår samtale, undersøgelse, behandling, af-/og påklædning samt journalskrivning. Du kan derfor ikke forvente at vi aktivt bruger alle de minutter, der er afsat til dig på briksen.

Afbud skal ske senest 24 timer før din behandling ellers opkræves fuldt gebyr.

Afbud kan ske via mail, telefon, sms eller via linket i bunden af den bekræftelsesmail som du har modtaget.

Førstegangsbehandling koster 499 kr. for 60 min.

Opfølgende behandling koster 400 kr. for 40 min.

Lang behandling koster 499 kr. for 60 min.

Ja, du kan godt få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på alle behandlingstyper.

Du kan læse mere om taksterne her.

Naver Fysioterapi har behandlingslokale hos NOR: nordic health house, som ligger på Hejrevej 30, 3. sal. Se derfor efter denne bygning og gå op på 3. sal, hvor du finder et venteområde samt en lille café.

Du kan se Naver Fysioterapis persondatapolitik her.

Der er desuden indgået en databehandleraftale med IT-leverandøren easyme, som lever op til lovgivningen angående persondata.