LIDT OM MIG

Sophie Münnecke Naver

Jeg er autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. For hele tiden at blive klogere er jeg ved at læse Master of Science in Osteopathy på den internationale skole IAO. Igennem osteopatien anskues kroppen som en helhed, hvor alle kroppens systemer påvirker hinanden. Derfor kan et problem nemt stamme fra et andet sted i din krop, hvor der måske er en ubalance. Jeg har især masser af erfaring og stor passion for sports- og erhvervsskader samt graviditetsrelatede problemer.
LIDT OM MIG

Sophie Münnecke Naver

Jeg er autoriseret fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. For hele tiden at blive klogere er jeg ved at læse Master of Science in Osteopathy på den internationale skole IAO. Igennem osteopatien anskues kroppen som en helhed, hvor alle kroppens systemer påvirker hinanden. Derfor kan et problem nemt stamme fra et andet sted i din krop, hvor der måske er en ubalance.
Gennem inspiration fra osteopatisk undersøgelse og behandlingsteknikker kan vi derfor bedre komme frem til årsagen bag dit problem og behandle årsagen og ikke kun symptomet. For at kunne give den bedste behandling til dig går jeg op i, at der er tid til dig, og at du føler dig hørt. Derved håber jeg på at skabe trygge rammer omkring dig og din behandling samt at opnå de bedste resultater. Det er min fornemste opgave, at du får det bedre. Derfor er jeg selvfølgelig engageret i dig samt i at finde frem til løsningen på netop din problematik. Jeg har især masser af erfaring og stor passion for sports- og erhvervsskader samt graviditetsrelaterede problemer.
Jeg gør plads til tid og nærvær

Jeg går op i, at der er tid til dig, og at du føler dig hørt. Derved stræber jeg efter at skabe trygge rammer omkring dig og din behandling samt at opnå de bedste resultater.

Jeg engagerer mig i alle mine patienter

Det er min fornemste opgave, at du får det bedre. Derfor er jeg selvfølgelig engageret i dig samt at finde frem til løsningen på netop din problematik

Jeg fokuserer på faglighed og viden

For at sikre den bedst mulige behandling er det vigtigt at have det faglige på plads. Derfor sørger jeg for at videreuddannne mig og hele tiden opdatere eksisterende viden.

Uddannelse,
kurser og
erhverserfaring
Stifter og ejer af
Naver Fysioterapi
Under uddannelse i Master i Osteopati: The International Academy of Osteopathy (IAO)
Fysioterapeut hos Elite Fysioterapi. En klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning
Kurser i osteopatiske teknikker vedr. lænden og den øvre del af ryg, bækken, nakke og ribben
Behandler hos Sparta samt diverse mesterskaber som DM og Nordisk Mesterskaberne i atletik